demire tekme

MURATS44

Özel Üye
DİKKAT
İlginç ama gereksiz. ayrıca bu tür üye isimleri sitemizde uygun olmamaktadır.Bu üyelik yasaklanmıştır. Yeni ve daha uygun bir isimle tekarar bekleriz. İslami site kurallarına uygun konu ve yorumlarla... Anlayışınız içn teşekkürler.
 

radyomevlana

Aktif Üyemiz
Ayak kasları kol kaslarından kat kat fazladır ve kaval kemiği çok sağlam bir kemiktir biraz antrenman ile alıştırıldığı taktirde olmayacak değil yapılabilir fakat ben bu videodaki arkadaşın yaptığını yumruğum ve kafam ile yaparım, burada arkadaşı rencide etmiyorum başarılar çok güzel birşey fakat ben bunları yumruk ile yaparım, sporcu 20 yaşlarında bir arkadaşım ayak antrenmanında, ayak ile 400 kg iterek çalışma yapmaktadır ki bu da ayak kaslarının kol kaslarından daha güçlü olduğunu göstermekte, yumruk ile yapsaydı gerçekten çok süperdi, yumruğuda geliştirmesini bekliyoruz o ağabeyimizin BAŞARILAR
 

MURATS44

Özel Üye
16 sene aralıksız spor yapmış biri olarak bu hareketler bana mantıksız geliyor. Zamanı boşa harcamanın en güzel örneklerinden. Bu hareketi yapabilmenin, direğe tekme atmanın avantajı ne acaba? Neyi kanıtlama çabası?

Açıkçası mantıksız ve bir o kadar da gereksiz. Direğe tekme atan arkadaş böylece mutlu olmuştur heralde :)
 

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
LÜtfen herkes denesin,bayanlar hariç bütün beyler haaa sonucu göreceğiz böylece haaa

komik bir uğraşı....
 
Üst Alt