%90 ve üzeri Engelli Arkadaşlara bir Müjdem var

TaHKaR

Aktif Üyemiz
%90 ve üzeri Engelli Arkadaşlara bir Müjdem var
Bir arkadaşın TBMM Dilekçe Komisyonuna verdiği dilekçe neticesinde %90 ve üzeri özürlüler ve beraberindeki bir refakatçi TCDD banliyö ve anahat trenlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.
"özür oranı % 90 ve üzerindeki ağır özürlüler ve beraberindeki bir refakatçisine anahat ve banliyö trenlerinde ücretsiz seyahat imkanı getirildiği..." duyurulur.
 

TaHKaR

Aktif Üyemiz
Konu hakkında resmi bir yazı var mı Tahkar ?


engelli_otomobili.PNG
 

TaHKaR

Aktif Üyemiz
Merhaba ,black race

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Neredesin bilmiyorum ama İstanbul da %40 ve üzeri ise raporun beyaz kart ile İETT'ye bağlı , özel ve belediye otobüsleri , vapur , metro ve tramvaylara ücretsiz binebilirsin. Turkcell ve vodafone'da özel kampanyalar var , vodafone'un daha hesaplı. Digitürk ve Dsmartta %50 indirim var. Hane de yaşayan nufüs başına ayda 85 liradan az kazanç var ise en az 170 lira olmak üzere devletten engelli maaşı alabilirsin. Çıkaracağın engelli kartı ile stadyumlara , tiyatrolara ve bazı yerlere ücretwsiz giriş yapabilirsin. Bunun dışında pek bişey yok gibi. Pek fazla şeyler olmasa bile en önemlisi ücretsiz İETT kartıdır. Oda istanbuldaysan elbette.
 
Üst Alt