Rümeysa Kardeşimize...

MURATS44

Özel Üye
Hayat bir yolculuktur. İnsan doğar ve bu yolculuğa başlar. Buraya gelip de kalan yoktur. Akıbet yola çıkar insan. Hayat yaşanır, yaşanır ve tükenir. Attığımız her adım, bizi bu hayatın sonuna doğru götürür.
Asıl hayat ebediyyet âleminde yaşanacak olan hayattır. Bu dünyada yaşadığımız, o ebedi hayatın hazırlık dönemidir.


Enes radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Henüz ergenlik çağına ulaşmamış üç çocuğu ölen her müslümanı Allah çocuklara olan rahmet ve şefkati sebebiyle cennete koyar.”


Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyor ki:

Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ayak direten bir düşük çocuğa varıncaya kadar, diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim.

Bu çocuğa Cennete gir! denilecek.

O da: "Ya Rabbi! Annem babam da girsin" diyecek.

Bunun üzerine,
Anne ve babanı da alarak Cennete gir!
denilecektir. Bundan güzel bir şey olabilir mi acaba ?


Rümeysa kardeşim :
Allah sabır versin inşallah... İnsanın canından bir can kaybetmesi elbette ki çok zor...Başınız sağolsun inşallah... Allah'ın rahmeti ve bereketiyle bebeğinle cennette olacaksınız.. Dünyadayken cennetle müjdelendiniz. Bir anne ve baba olarak ne mutlu size....Allah her şeyin sahibidir ve herşeyin en iyisini bilir..Selametle inşallah.....
 

Ayyüzlüm

Yeni Üyemiz
rabbim rümeysa kardeşimize sabır versin bebeginede rahmet etsin inş zor bir durum kardeşimiz için ama unutalmamalıki bundada vardır bir hayır tekrar bebegimize allahtan rahmet diliyorum. Ailesinede eyüp aleyhisselamın sabrından versin rabbim
 
Üst Alt