Ekranınızı Gazze şehitlerinin kanı karartsın!

VuSLaT34

Yeni Üyemiz
Sen Eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk beyi al Şimon Peres'i yağlat, cilalat! Köpeklerini bombalarını kurşunlarını itina ile yağdırıp ölümlerden ölüm beğendiren adamı öve öve bitir naklen heykelini diktir. Sonra da hizmet aşkı de!

Sonra aralarda Esma zikriyle mübarek ekranını yıka, günah çıkar çıkardığın günahı da gazete kuponuyla sat!
529 kardeşin asılsın sen Müslüman rajonu kes kopyala yapıştır! Vallahi buradan klavyeyi gere gere yazıyorum o adamı çıkartıp Müslümanların ahı üzerine kanlı ayaklarıyla basan adamı övdürdünüz ya! İsrail köpeklerine ettiğim bedduayı da aranızda bölüşün! Kardeş payı yapın! Sırf Erdoğan düşmanlığınızın gazını dev ekranda çıkartmak için masumları tarayan adamın da dostu oldunuz ya siz müslümansanız ben değilim! Bu kadar da net!

Sizin bu kanlı yayınınızı görüp hala saf olduğunuza inanan aptallar varsa insanlıkları da iptal olsun! Kan yutkunan çocukların yaşamını kendi kursaklarına dizen bu adamı vicdansızlığının salyasıyla öven bu adamlara hala iyi niyetli toz pembe hamalı olarak görüyorsanız kalbiniz bu ölümlerden müslümanca incinmemiş demektir!
Türkçe olimpiyatlarında gösterdiğiniz kare kare müsamere titizliğini, her kareye kaç ölü çocuk başı düşüyor diye hesap ederken göstermiyorsanız fitne olimpiyatlarındaki başarılı performansınızı gaddar yayıncılıkla ödüllendiriyorsunuz demektir!
Bir ara, sırf iktidar düşmanlığından atarlı, bir sarışın vardı Esed'in fotoğrafı altında zafer işareti yapan, sizin bu zeka podyumunda düşüp frikik verecek bir beyni bile olmayan kadından hiçbir farkınız yok!
Hadi çuvalladınız, hadi morardınız anladık da sizi kendinize getirecek ufacık bir feraset ışığı da mı yok! Hadi oy pusulası seçim sandığı derken güvendiğiniz beddualara karlar yağdı anladık! Ama hiçbir menfaati hiçbir hırsı olmayan kefenleri bedenlerinden büyük çocukların masumların kemiklerini dağlayacak bu yayınlar neden?
Boşuna demiyorum saman altından din yürütenlerin ekranı diye meğer kan da yürütüyormuşsunuz mübarek olsun! Her ah bir yazıklar olsunla dönsün size! Meğer kanda gizli alkışı tutan eller sizlermişsiniz! Gizli alkış aşikar, ama ahın gizlisi olmaz! Hepinizi bulsun!
Esra Elönü - Haber7
 

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
Rabbim herşeyi görendir bilendir hesabıda hem bu dünyada hem ahirette verecekekdir,,,haklı haksız
mutlaka açığa çıkacaktır biiznillah...
 

Ömer-28

Aktif Üyemiz
mazlumun ahı yerde kalmaz elbette. Rabb'im büyüktür. herşeyin hesabını mutlaka soracaktır. Çok güzel bir yazı. ve gerçekler...
 
Üst Alt