Bir Analiz

mahzungarip

Yönetici
PİÇ (Paralel İhanet Çetesi) lideri Fetoş kendini Mehdi zannedip İttihadı İslam (güya) yapacağını ve dünyaya malik bir hükümdar olacağını zannetti ve ve Risale-i nurda Bediüzzamanın bahsettiği tokadı atanın kendisi olacağını halbuki tokat yiyenin kendi olduğunu gördü. Aziz Milletimiz vatan savunmasında seve seve canını vermiş demokrasi şehidi değil Allah için vatanı için şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve Ailelerine sabrı cemil niyaz ediyor ,(Rabbim şehadetlerini kabul etsin) yaralı gazilerimizede acil şifalar diliyorum.
Bir Öneri: Madem Vatan savunması yaptı millet ve darbe püskürtüldü ve çok kayıp verdik. 12 saatten fazla süren kuşatma ve çatışmanın ardından diyebilirim ki bir büyük savaş atlattık. O halde madem kayıp canlarımız şehit yaralı evlatlarımız gazi sayıldı ( sıkı durun belkide ilk defa ben böyle bir fikirle önünüze çıkıyorum) Başkomutanımızın talimatları ve yönlendirmeleriyle meydanlara dökülen halkın zaferine Cumhurbaşkanımızın da ortak olması gerekmez mi? Yani Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız'ın Mareşal ünvanını alması gerekmiyor mu bu durumda? mahzungarip

Şimdi size Said Nursi Hazretlerinin bahsettiği darbe olacağı girişimi ile ilgili metinleri istifadenize sunuyorum.

İkincisi: Şeair-i İslamiyeye ve siyaset-i İslamiyeye darbe vuranlar oniki,onüç, ondört,( onaltı sene zarfında büyük darbeler yiyecekler diye bana ihtar edildi. Evvelki mes'elenin aksine olarak, geniş dairede vuku bulan o hadisatı ve büyük cemaatlere gelen o tokatları, küçük bir dairede şahıslara gelecek tokatlar suresinde mana vermiştim ki, tam aynen iki dairede, hem küçük, hem büyük oniki sene sonra en müthişi dünyayı terkettiği gibi; büyük dairede de onun gibi dehşetli cemaatler; oniki, onüç, ondört, onatı tarihlerinde aynı tokatları yediler ve yiyecekler diye ihtar edildi." (Emirdağ Lahikası, 208)

Emirdağ Lahikası'nda geçen bu bahse göre şeair-i İslamiye ve siyaset-i İslamiyeye darbe vuranların yiyecekleri tokatlara aynı tarihleriyle işaret edilmiştir. Şöyle ki;

Emirdağ Lahikası'nın 208.sayfasının sonunda geçen "aynı tokatları yediler ve yiyecekler"
ibaresinin Ebced Değeri 1433, eğer okunmayan elif hesaba katılırsa 1434 etmektedir. Bu tarih ise Hicri ile olsa 2012 ve 2013 Miladi tarihlerini göstermektedir ki bu tarihlerde dehşetli tokat yiyen bir Cemaate tam tamına aynı tarihi ile işaret etmektedir. Eğer Rumi tarih ile olsa 2017 ve 2018 tarihlerini göstermektedir ki Allah-u Alem bu tarihlerde yiyecekleri daha şiddetli bir tokada yani çok ağır bir tokada işaret etmektedir. Zira "yediler" ibaresi geçmiş tarihi gösterdiği gibi "yiyecekler" kelimesi de istikbali göstermektedir ki tam tamına bulunduğumuz 1434 Hicri senesini nazara aldığımızda Hicri ve Rumi ile işaret edilen aynı tarihlere ne kadar muvafık düştüğü daha iyi anlaşılmaktadır.

Bu paragrafın başındaki "Şeair-i İslamiyeye ve siyaset-i İslamiyeye" ibaresinin Ebced Değeri ise 1433 etmekle niçin tokat yediklerinin de sebebi tam tamına beyan edilmektedir. 1433 tarihi ise yine yukarıda dediğimiz gibi Miladi 2012 tarihini göstermektedir. O tarih ise Risale-i Nur'un aslını muhafaza vazifesinin tam aksine olarak alenen Risale-i Nur'un sadeleştirilmesi yoluna gidilmek suretiyle "şeair-i islamiyeye" darbe vuranlara işaret etmektedir. Eğer Rumi tarihi ile olsa 2017 tarihini göstermekle "siyaset-i İslamiyeye" darbe vuranların tokat yiyecekleri tarihe tam tamına işaret etmektedir.

Bu iki ibarenin arasında "onun gibi dehşetli cemaatler; on iki, on üç, on dört, on altı tarihlerinde..." ibaresi de yine yukarıda bahsini ettiğimiz tarihleri tamamıyla doğrulamaktadır. Allah-u a'lem2016 veya 2017 tarihleri ise işaret edilen bu cemaatin ağır bir tokat yiyeceği tarihe işaret ediyor olsa gerektir.
 
Son düzenleme:

MURATS44

Özel Üye
Çok isabetli olmuş. Neresine cevap vereyim bilmiyorum ama kısaca , içimizde 40 yıllık bir sızma ihanetine karışmış bazıları bilinçli bazıları bilinçsiz onbinlerce insan var.

4o yıldır sabırla , büyük emekler ve büyük masraflarla bugüne kadar geldiler. 1 gecede aldıkları tarihi yenilgiyi kabulleneceklerine inanmak biraz saflık olur. 40 yıl emek ver 1 gecede hatta bir gece bile değil sadece ve sadece 12 saatte büyük bir hezimet yaşa. Sonrada bunu kabullenip köşene geç otur. Buna inanmak bile ülkemiz için felaket olur .

İş bu noktaya geldikten sonra artık şimdi daha dikkatli daha güçlü ve daha sert olmalıyız. Ülkemizi , kendi çıkarlarına kurban etmek isteyen ülkeler yine kendi içimizdeki insanları kullanarak bunu yapıyorlarsa bu ülkelerin kimlikleri de biliniyorsa bu ülkelerin dostluklarını tekrar sorgulamak ve ona göre hareket etmek gerekir.

2016 da yedikleri bu tarifsiz darbenin devamı gelecektir. Devamı da 2017 de gelecekse yine aynısını yaşayacaklar. Onlarda hainlik bitmez bizde de iman bitmez. Hangisi kazanacak Allahın izniyle ortada herşey.

Ayrıca , Sayın Cumhurbaşkanına Mareşallik ünvanı verilmesi gerekmez mi? diyorsun da , Sayın BAŞKAN'ın yanında mareşallik nedir ki ?

Bu ülke için canını hiçe sayıp herşeyi göze alarak hizmet ediyorken , amerikanın bir deliğinde sinsice planlar yaparak bizim vatandaşlarımızı vahşice katletmek isteyenleri kıyaslayınca hangisi doğru , hangisi Allah yolunda .. tartışmaya bile gerek yok.

Biri gerçek bir VATANSEVER
Diğeri aşağılık , adi ve vatansız bir VATAN HAİNİ...
 
Üst Alt