Led tv görüntülerine bir kaç örnek...

TaHKaR

Aktif Üyemiz
philips-led-tv.jpg


17556d1285240592-40pfl5605-panasonic-led-tv-jpg


samsun-led-tvs2.jpg



tv.jpg



LED TV nedir?
Sıradan Televizyonlar görüntü oluşturmak için arkadan aydınlatmalı floresan kullanırken Samsung LED TV Işık veren diyot (LED) kullanır. Bu LCD'lere oranla daha keskin görüntü ve %40'a varan enerji tasarrufu sağlar. Benzer teknolojiyi dizüstü ekranlarında da görürüz. Samsung'un devrim yaptığı nokta ise diğer üreticiler LED'i arkadan aydınlatma için kullanırken Samsung üzerinde barındırdığı ledleri ekran çerçevesinin yanına çekerek hem daha ince panel genişliğine ve hemde daha keskin görüntüye ulaştı.

Game (Oyun) Modu
Video oyunlari oynarken SAMSUNG DLP® TV'ler kendinizi oyunun içinde hissetmeniz için otomatik olarak tepki süresini düşürür ve dinamik kontrast oranını en üst seviyeye çıkartır. Böylece en ufak gecikme yaşamadan en keskin görüntü eşliğinde oyunun zevkini çıkarabilirsiniz.

Dinamik Kontrast
En açık renk ile en koyu renk arasındaki farka kontrast denir. Samsung TV'lerin sahip olduğu dinamik kontrast özelliği ile televizyonunuz ekrandaki görüntüye bağlı olarak ulaşılabilecek en yüksek kontrasta ulaşmaya çalışır. Bu da daha canlı görüntü olarak size geri döner.
__________________



 
Üst Alt