Gülen'in bel bağladığı Yahudi senatör kim çıktı?

MURATS44

Özel Üye

Gülen'in bel bağladığı Yahudi senatör kim çıktı?


'Filistinlileri boğmak gerek' diyenlerle işbirliği yapıyorlar

ABD’li senatörlerin Türkiye’yi şikayet mektubu kirli bir ittifakı gözler önüne serdi. Bakın Gülenciler, kimlerle işbirliği halinde. Paralel medya ABD’li senatörlerin Erdoğan karşıtı imza kampanyasını son dakika haberi olarak duyurdu. 74 senatör, ABD Dışişleri Bakanı Kerry’e mektup yazıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuşmasını istemiş.
İmza kampanyasını başlatan iki senatör var. Biri Demokratlardan Chuck Charles Schumer diğeri ise Roger Wicker.
İkisi de ilginç isimler. Özellikle de Chuck Schumer, kendisi bir Yahudi, ABD’deki Yahudi lobisinin önemli politikacılarından biri aynı zamanda Filistin düşmanı. İsrail’in Gazze ablukasının en büyük savunucularından.
Mesela 2012’de İsrail’e çağrıda bulunuyor, “Filistinliler yola gelene kadar ekonomik olarak boğulmalı” diyor.
Peki suçları neymiş kendi topraklarında ölüme terk edilen Filistinlilerin, onu da açıklıyor, paralelcilerin bel bağladığı senatör, diyor ki, “Filistinliler İsrail’i tanımıyor, Tevrat’a inanmıyor, Davut’a inanmıyor”.
Yani Müslümanlar, o halde hepsini boğmak gerek.

Kerry’e Türkiye hakkında yalan dolanlarla yazılan mektubun iki mimarından diğeri ise Cumhuriyetçi Senatör Roger Wicker.

Wicker de bir İsrail destekçisi, Filistin direnişinin engellenmesi için bir çok önerisi var. Ayrıca Filistin yönetimini de sık sık İsrail’i BM’e ve BM’ye bağlı Savaş Suçları Mahkemesine şikayet etmemesi için uyarıyor, “Filistin yönetiminin İsrail’i şikayet için BM’ye gitmesi engellenmeli” diyor.
Tabi bu isimlerin Gülen’le irtibatlarını anlatmaya gerek yok. Gülen’in ABD’deki organizasyonlarında davetliler listesinde isimleri hep üst sıralarda.
Şimdi sormak lazım, bu paralelcilere, Erdoğan’a yönelik bir iftira kampanyası uğruna kimlerle işbirliği yaptığınızı biliyor musunuz yoksa bilmeden mi bu tezgaha alet oluyorsunuz?
Senatörler, Türkiye’deki basın özgürlüğünden endişe duyuyormuş, tutuklu gazetecilerin serbest bırakılmasını istiyormuş, bir sürü gazeteci Erdoğan yüzünden işsiz kalmış diye ABD Dışişleri Bakanına şikayette bulunuyor.
Peki bu senatörler, Türkiye’nin iç meseleleriyle uğraşıp, kaygı duyacaklarına, önce kendi görevleri olan işleri yapsalar ya.
Mesela kendi ülkelerindeki basın yasakları, polis şiddeti gibi kanlı sorunları düzeltmeye çalışsalar ya.

ABD’de daha 2 gün önce polisler, zihinsel engelli bir genci, evinin önünde, hem de annesinin yanında, kurşuna dizerek katlettiler. Hemen hemen her hafta polis sokak ortasında bir siyahı öldürüyor.
Kaldı ki daha Ferguson olaylarını görüntülemeye çalışırken, gazetecilik yapması direk engellenen, polis tarafından kamera önünde tartaklanarak göz altına alınan Anadolu Ajansı muhabiri Bilgin Şaşmaz’ın başına gelenler var.
Ey ABD’li senatörler madem demokrasi için bir şeyler yapacaksınız önce kendi ülkenizdeki pislikleri temizleyin. Pislik diyorum çünkü 2 hafta önce Obama bile polis teşkilatının ırkçı olduğunu itiraf etti.
 
Üst Alt