vB 4.x.x Üyeler isim değiştirebilsin

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
Belirlediğiniz üye gruplarına belirlenen aralıklarda kendi üye isimlerini değiştirme imkanı tanır. Kaç günde bir olmasını isterseniz , o tarih aralıklarında üyeler kendi isimlerini değiştirebilirler. Ne kadar gerekli bir eklenti bilmiyorum ama siztemizde hiç kullanmadık. Üye ismini değişen kardeşlerimize yardım edebilecek durumdaysak bu tür eklentilerle siteyi doldurmaya karşıyım. İsteyen arkadaşlar olursa kullanabilirler.

Orjinal Link : [DBTech] Username Change v1 (vB4) - vBulletin.org Forum

Eklenti Adı : [DBTech] Username Change v1 (vB4)

KURULUM:

Adım 1:
Ekteki[DBTech] Username Change v1.2.0.zip isimli dosyadaki forum klasöründeki dosyaları Ftp'de gerekli yerlere atın..

Adım 2:
Yine [DBTech] Username Change v1.2.0.zip isimli dosyadaki XML klasöründe bulunan product-dbtech_username_change.xml isimli ürünü AdminCP > Pluginler & Ürünler > Ürün Yönetimi > Ürün [Ekle/Yükle] kısmından içeri alın..

AYARLAR:

AdminCP > Üye Grubu > Üye Grubu Yönetimi > Gelen listede hangi gruba 30 günde 1 nick değiştirme izni vermek istiyorsanız Sağındaki Git'e tıklayın > DragonByte Tech: Username Change Permissions > Username Change Delay (Days) karşısına 30 yazıp kaydedin..

Eklenti aşağıdadır.
 

Ekli dosyalar

  • üyler isimlerini değiştirebilsin.rar
    18 KB · Görüntüleme: 2

MURATS44

Özel Üye
Çok ilginç bir eklenti adminim. Böyle bir eklentinin varlığını bile bilmiyordum. Zaten açıklamasını da en üstte yapmışsın. Teşekkür ederim. İsteyenler kullanabilir tabii.
 

MURATS44

Özel Üye
BEnce de sakıncalı. Sakıncalı olduğu kadar gerek duyulmayan bir eklenti. Yine de kullanmak isteyen olabilir.
 

Harputi

Yeni Üyemiz
güzel bir eklenti. isim değişikliği fazla kullanılan bir şey değil. ya da talep edilirse admin tarafından değiştirilebiliyor. ancak sanırım forum yöneticilerini özel ayrıcalık tanıma adına güzel olacaktır. elinize sağlık sağolun.
 
Üst Alt