Bediüzzaman Mevlidi'ne onbinler katıldı

yusuFZT

Banned
Her yıl Şanlıurfa'da Bediüzzaman Said Nursi’nin vefatının yıldönümü olan Ramazan ayının 25. gecesi düzenlenen mevlide bu yılda onbinlerce kişi katıldı.


282920090915054741379_1__338045096.jpg
Muhammet TALÇILAR / ŞANLIURFA
Şanlıurfa'daki Bediüzzaman Mevlidi'ne her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye'nin dört bir yanından onbinlerce kişi geldi. Her yıl Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının yıldönümü olan Ramazan ayının 25. gecesi düzenlenen mevlide bu yılda onbinlerce kişi katıldı. Şanlıurfa'nın Dergah Cami avlusuna sığmayan kalabalık mevlidi ayakta dinledi. Cami girişlerinde izdiham yaşanırken Okunan Kur'an-ı Kerimler ve salavatlar cami hoparlörleriyle Urfa semalarında yankılandı.
Yurt dışından ve Türkiye'nin dört bir yanından otobüs ve özel araçlarla katılım gerçekleşirken Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Abdülkadir Badıllı, Abdullah Yeğin, Ahmet Aytimur, Hüsnü Bayram da cami avlusunda cemaatle hasret giderdi.
 

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
ALLAH onlardan razı olsun,cemaat ne kadar kalabalık olursa o kadar güzel olur...RABBİM okunan KURAN I kerimlerin hürmetine günahlarını affı mağfiret
eylesin....Dualarını kabul buyursun inşallah.....
 
Üst Alt