Gül ile dostluk....

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
0_5aa67_ed2ab7ed_L.jpg


Bir gün evden çıkıp bir gül bahçesini ziyaret edin. Güllerin arasında gezinin, koklayın sevin o güzelligi içinize çekin..Dalında duran bir gülün sevgi ve dostluk koktugunu mutlaka farkedeceksinizdir..Güllerin üzerinde çig damlaları vardır ya,onlar hasret ve dostluk göz yaşlarıdır.Ona bakarken yüreginiz çarpar,koparmaya kıyamazsınız inanın bana.
Güle dokundugunuzda yüreginiz ne kadar katı olursa olsun,yumuşadıgını hissedersiniz mutlaka..Kalbinizde dostlugun ,sevginin sıcaklıgını hissedersiniz.Ona dokunurken gökyüzüne baksanız gökyüzünün maviligini ferahlıgını görürsünüz.
Belki bir kuş göreceksiniz,usulca konup gelecek yanınıza ürkerek,korkarak avuçlarınıza alıp dinleyin kalp atışlarını.Sonra salın gitsin özgürlüge,dostlugun vefanın güzelligini göreceksiniz onda…Dostlukları sevgileri kaybetmemek için geç kalmayalım,dostlar yanımızda,sevgiler yüregimizde iken söyliyelim anlatalım sevgimizi…Dostluklar öylesine narin ,öylesine incedirki yüregimizin tüm içtenligi ile yaşayalım..
Güneş kadar sıcak,toprak kadar vefalı,su gibi berrak olsun.Vefanın ,dostlugun ,sevginin birleştigi her yerde gül bahçeleri oluşur.Fırtınalarda ,boranlarda sokulursunuz o güller yüreginizi ısıtır,yüzünüz güler,yaşamın ne oldugunu farkedersiniz.HEr şeye ragmen hayatın güzelligini,sadeligini görürsünüz.Sizde dokunun güllere ama sakın koparmayın….
Dost olun herkezle,size kötülük etseler bile bırakın,sizin yüreginiz temiz,vicdanınız rahat olsun…..Siz sararıp solsanızda,yapraklarınız dökülsede içinizdeki dostlugu hiç bitirmeyin…Unutmayın hayatta hiç bir şeyiniz olmasada hatırlandıgınızda dostluga dair bir gülünüz olsun mutlakaaa GÜL bahçelerinde……


 
G

gece yolcusu

Guest
o güzel ALLAH aşkı dolan yüreğine sağlık,yazıların çizgin aynı devam etmekte başarılar diliyorum<
 

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
((((((Teşekkür ederim))))))) ALLAH c.c razı olsun gözlerinize sağlık.....
 
Üst Alt