Günlük Yoklama Ve Selamlaşma Defteri 13 eylül 2010 pazartesi

Ayyüzlüm

Yeni Üyemiz
Günlük Yoklama Ve Selamlaşma Defteri 13 eylül 2010 pazartesi


]Resûl–i Ekrem Sallallahü Aleyhi ve Sellem buyurdu ki:
"Kabir, âhiret konaklarının ilkidir. Ondan kurtulana, ondan sonrası daha hafif ve kolay, ondan kurtulamayana, ondan sonrası daha zor ve çetindir."Allah–ü Teâlâ'ya ve kullarına karşı edepli olmayan kimsenin ilmine itibar edilmez.Belâ ve musibetlere, insanlardan gelen sıkıntılara günahlardan sakınıp, farzları yerine getirmeyenin dindarlığı muteber değildir. Haramlardan ve şüphelilerden sakınmayanın Allah–ü Teâlâ katında bir mertebesi ve yakınlığı yoktur.
hayırlı sabahlar rasule hasret
eselamü aleyküm
08:10
 

Ayyüzlüm

Yeni Üyemiz
Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Ey Tövbeleri kabuleden ve Dualara icabet eden Rabbimiz! Sana yöneldik. Efendimizi şefaatçi yapıyor, ellerimizi O'nun mübarek ellerinin altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey Rabbimiz! Ettiklerimize binlerce tevbeler olsun. Günahımız çoktur ama, Senin rahmetinde her şeyi aşkındır, her şeyi kuşatmıştır. Rahmetin gazabını geçmiştir. Bize rahmetinle muamele eyle.

esselamü aleyküm hayırlı sabahlar
 

Ayyüzlüm

Yeni Üyemiz
Günlük Yoklama Ve Selamlaşma Defteri 18 eylül 2010 cumartesi

.
Muhabbet, dostluk ve bağlılıkta sebat, ahde riâyet ve verilen sözde durmak demek olan vefâ, İslâmî şiarlardan biri ve belki de en ehemmiyetlisidir.Çünkü her insan, imtihan edilmek üzere geldiği bu dünyâda, ruhlar âleminde vermiş olduğu söze sadâkatini ispât ettiği taktirde, hayatını mü’min olarak yaşar.
esselamü aleyküm rasule hasret hayırlı sabahlar
09:44
 

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
Aleykumselam hayırlı geceler.....23,15
selam olsun tüm canlaraaaaa.....:güll
 
Üst Alt