Hazreti Muhammed Türk'tür - Namık Kemal Zeybek

Erzincanlı

Member
Alanya Türk Ocağı tarafından düzenlenen “Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye” konulu konferansta konuşan Namık Kemal Zeybek, 8 bin yıllık dünya tarihinin en önemli milletinin Türk Milleti olduğunu, insanlığa medeniyeti öğretenin de Türkler olduğunu söyledi.

Türk Milleti'nin kökünün Sümerlere dayandığını öne süren Zeybek, ”Peygamberimiz, Hazreti Muhammed'in kökü Sümerlerden gelmektedir. Dolayısıyla Hz. Muhammed de Türk'tür” dedi.

Dünyada ilk rüşveti de Sümerlerin başlattığını ileri süren Zeybek, şunları söyledi:

“Dünyada uygarlığı başlatan toplum da Türk Milleti'dir. Dünya tarihi Türklerle başladı. 600 yıl boyunca dünyayı Osmanlı yönetti ve bugün dünyanın pek çok ülkesinde Osmanlı'ya herkes saygı duyuyor. Aslında bugünkü Batı ülkelerinde yaşayan vatandaşların da soyu Türk'tür. Batılılar mevcut dininden vazgeçip kendilerine yeni dinler aramaya çalışıyor. Kendi kiliseleri boş.”


Namık Kemal ZEYBEK
 

BULUT

Aktif Üyemiz
Yönetici
bugüne kadar hiç bir kaynakta, 1400 yıldır hiç bir kaynakta olmayan bir konuyu bugün bir kişinin dillendirmesinin altında ben art niyet ararım. Peygamber Efendimiz (SAV)'ın ataları ve soyu belli iken bugün kalkıpta Kendisine Türk'tür demek tam bir densizlik daha ilerisi karacahilliktir. Arap halkıyla sorunu olan böyle yaratıkların uydurmasıyla yeni tartışma konuları oluşturmak art niyetli ve cahilcedir.

Konuyu anında silmem gerekirdi. Elhamdülillah Müslüman ve Türk olduğum halde ben bu cümleye inanmadım, ki tarihte daha önce söylenmemiş bir meseleyi ortaya atan benim gözüm de provakatördür. Kim olursa olsun buna inanmamalı ve bu karacahile gereken cevabı vermelidir. Aptalca ve saçma bir cümleyle gündem değiştirme çabasının altında dağılıp gidecektir bu zat.
 

BULUT

Aktif Üyemiz
Yönetici
Hangi bilgi, hangi kimlik ve hangi islami bilgiye dayalı ehliyetle böyle bir cümleye cesaret edebilir. Herşeyi hallettiler de Peygamberimizin kimliğimi kaldı konuşacak. Durduk yere ortaya böyle bir iddia atmakla amacı nedir bu zavallının? Kültür Bakanı olmakla herşeyi bilecek değil. Hele ki böyle konuda kendi fikri kendine kalsın. Daha fazla gerizekalılık etmesin, kendi işine baksın. Şimdi biri çıkıp beni şikayet etse , Eski bir bakana gerizekalı dedi diye mahkemeye verseler de bir kez daha yüzüne söylesem. Haddi olmayan işlerle uğraşıpta, boyunu aşan sularda yüzmesin. Kendi işine baksın. Gece gece yaaa. Böyle bir dengesizlik görülmedi . Canı sıkılan, gündem olmak isteyen, islamla derdi olan herkes bir şekilde alakasız şeylerle gündemi doldurmaya çalışıyor.

KISACASI KİMSE İNANMASIN BU REZİL HERİFE


Erzincanlı kardeş;

Sözlerimizden üzerine birşey alma. :) Mesele senle ilgili olmayıp, tamamen böyle zavallıların piyasada boş boş konuşup islama zarar vermeye çalışanlardır. Bu mal herifin ne olduğunu da konuyu açmanla öğrendik. Teşekkürler.
 

Erzincanlı

Member
Yok değerli Bulut kardeşim kesinlikle. Ben bunun yüzüne karşı söyledim dedim sen çok saçmalıyorsun.
Buradaki paylaşımdaki amacımda senin gibi değerli birisinin bu konuya vereceği cevabı merak ettim için açtım.
Hatta ben ona demiştim ki ya bari Yüce Allah'ı da Türk yap ta kurtulalım. Ama bazı zavallılar bunun görüşünü savunuyorlar. Siz tam benim düşündüğüm şekilde cevapladınız çok teşekkür ederim. Eğer aksini savunsaydınız inanın beni çok üzecektiniz.
Kendinzie iyi bakın değerli insan. İyi akşamlar
Saygılarımla Selamlar Sevgiler
 
Üst Alt