Kose_yazisi İkna odasından mescit, CHP'den koalisyon olmaz

MURATS44

Özel Üye
Esra ELÖNÜ - Haber 7
Esra ELÖNÜ - Haber 7
6 ok, saplandığı sırta sırıtıyor.Chp ile koalisyon esmiyor, sadece nem yapıyor nem..

Hiç yorulmadan da nefes nefese kalabilir, bağırmadan da diyaframınla papaz olabilirsin. Öyle bir durum. Chp için ön yıkama sistemi. Altı okun yaydan çıkıp sırtımıza saplandığı zamanları unutup, marmelat kıvamına getirdik maşallah. Nostaljik hatırlatmayla camiden ahır yapma enerjilerine koalisyon yüklüyoruz. Off feride. Hala mı aynı benzetme diyebilirsiniz. İdeolojik sıtmayla inancı, talan ettikleri tarihi de sıkıp kurutalım o zaman.

Çimen lekesiyle, beyaz gömlek koalisyonu deterjan reklamında güzel, siyasette değil. Olmayacağını bile bile, seçmenin sinir uçlarına buz basmanın alemi yok. Nur Serter zihniyetinin ikna edemediği kızlar gibi bu koalisyonun olmaması için direneceksiniz. O kızlardaki yiğitliği siyasilerden bekliyorum.

Şimdiye kadar yaptıkları, bütün ideolojik şovlarda inanca, iradeye sinek düşüren CHP’yle masaya oturmak bile fecaat. Sorsan siyaset. Siyasetin öncesinde yapılan acıklı arşiv taraması yapılan zulümden bellek patlatır o derece. Ne yapalım öyleyse,

Kuranı kerimlerini evlatları gibi sakınıp, bu zihniyetten korumak için toprak altına gömen ceddi unutalım mı. Romantik pozlarımızı sızlayan kemik eşliğinde mi verelim.

Vicdanı inşaat halinde olan Serter zihniyetine “geç de olsa ikna oldular dağılabiliriz” dedirteceksiniz yani. İknadan mütevellit oda servisi olan bir koalisyon hizmeti

Sana İmam Hatipleri şart koşan bir adamla hizmet koşusu yapılmaz. 1+8 tellalı olduğunu, seni eğitim hamalı olarak gördüğü zamanları unutma.

Yırttıkları çarşaflara dolandıklarını, rozettakar olduklarını unutma.

Hükümet devirmeyi bir büyük devirmek zanneden klavye sarhoşlarıyla nasıl kareler verdiklerini unutma. ( Gazeteci, yazar, takımı)

Daha çoğu var ama inanın değmez. Hurdacının almaya tenezzül etmeyeceği kafalarla, koalisyon masasına oturuluyor ilginç.

Sanırım bu yeterli “ İkna odasından mescit olamayacağı gibi, Chp ile koalisyon olmaz."
 
Üst Alt