İşte Ağrı'da PKK propagandasının görüntüleri

MURATS44

Özel Üye
İşte Ağrı'da PKK propagandasının görüntüleri

Ağrı'da 4 Nisan günü askerimize ateş açıp 4 Mehmetçiği yaralayan PKK'lıların çatışmadan hemen önce, HDP'nin tertiplediği etkinlik alanında yaptıkları propagandanın görüntüleri ortaya çıktı.. Görüntülerde; PKK'lın Murad Bazid kod adlı kişi alandaki platforma çıkarak Kürtçe yaptığı konuşmada, vatandaşları terör örgütüne destek vermeye ve örgütün sözde mahkemelerine baş vurmaya çağırması bulunuyor.
http://image.yenisafak.com/mnresize/615/345/resim/imagecrop/2015/04/14/resized_123fb-3595agri.jpg

Diyadin'in Yukarıtütek köyündeki etkinlik alanında terör örgütü mensuplarının güvenlik güçlerine ateş açmasının ardından meydana gelen çatışmanın yansımaları devam ederken PKK'lı teröristlerin bu eylemden bir hafta önce de benzer bir etkinliğe katıldıkları ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edildi.

Ağrı'daki terör saldırısına ilişkin İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada da vurgulanan olaya ilişkin kamera kayıtlarında, Doğubayazıt'ın Güngören köyü Kule mezrasında Abdullah Öcalan'ın doğum günü münasebetiyle düzenlenen müzikli etkinliğe silahlı terör örgütü üyelerinin de katıldığı görülüyor.

Söz konusu etkinliğe Ağrı Dağı eteklerinden silahlarıyla inerek gelen bölücü terör örgütü üyelerinin, havaya ateş açmaları ve sahnenin etrafında halay çekmeleri yer alıyor.

Görüntülerde, bölücü terör örgütü mensubu olduğu iddia edilen Murad Bazid kod adlı kişinin alandaki platforma çıkarak Kürtçe yaptığı konuşmada, vatandaşları terör örgütüne destek vermeye ve örgütün sözde mahkemelerine baş vurmaya çağırması bulunuyor.
NOT
Sürekli , barıştan, emokrasiden söz eden Selahattin demirtaş bu durum karşısında neden susuyor acaba ?
 
Üst Alt