Mars'ta mezar bulundu!

MURATS44

Özel Üye
http://cdn3.yazete.com/store/img/mars-mezar-1436595-465x309.jpg

Mars'ta mezar bulundu!
Amerikan robot keşif aracının gönderdiği yeni fotoğraflar ortalığı karıştırdı.

Kızıl gezegen'de incelemelerine devam eden Amerikan robot keşif aracının gönderdiği yeni fotoğraflarda mezar üstüne konulan haça benzer görüntü ortalığı karıştırdı.
mars'ta çalışmalarını sürdüren "Curiosity" (Merak) adlı Amerikan keşif aracı, Kızıl gezegen'de mezar buldu. Amerikan keşif aracının geçtiğimiz hafta gönderdiği fotoğraflarda dikkat çeken obje, mars'ta yaşamın olup olmadığı sorusunu bir kez daha gündeme getirdi.
OBJE İNCELENDİ

Uzmanlarca incelenen fotoğraflarda, Mars'ta bulunan Gale kraterindeki kayalıklarda Hıristiyan inancındaki mezarlıkların başında bulunan haça benzer bir objeye rastlandığı doğrulandı. Sabah gazetesinin haberine göre objeyi görsel olarak inceleyen arkeologlar ve Mars çalışmaları konusunda uzmanlaşmış Bilim insanları, önceki delillerle birlikte hareket edildiğinde Mars'ta hayatın olduğuna inanmanın zor olmadığını belirtti.

GERÇEKSE KİME AİT?

Mars üzerine uzun yıllar araştırmalar yapmış olan Rus Bilim insanı Prof. Dr. Aleksandr Senyonov da görüntülerdeki objenin gerçek mezar olduğunu kaydetti. Ancak elde edilen bu görüntülerin ardından akıllarda yeni soru işaretleri oluştu. Bazı bilim insanlarının, objenin mezar olduğu iddiası gerçek ise mezar kime ait? Bu soru kimi gök bilimi takipçileri tarafından milyarlarca yıl önce Mars'ta hayatın elverişli olduğu dönemde gömülmüş bir canlıya ait olabileceğini ifade etse de bu konu da henüz netleştirilebilmiş değil.
GEÇEN YIL TAVŞAN VARDI

Curiosity geçtiğimiz yıl da gönderdiği fotoğrafta tavşana benzetilen bir taş parçası ile tüm dünyada merak uyandırmıştı. Mars'a indiği andan itibaren toprak incelemesinden, lazer sistemiyle ilk atışa, ilk sondaja bir çok ilke imza atan Curiosity'nin topladığı veriler, Kızıl Gezegen hakkında çalışmalar yapan bilim insanlarının en önemli kaynaklarından biri olarak görülüyor.

DİKKAT
Sadece hristiyanlık propagandası. Öyle bir şey olması mümkün olmadığını kendileri de biliyor. Sadece yalan haberle dikkatleri hristiyanlığa çekmek istiyorlar. HErgün giderek zayıflayan hristiyanlığa güç kazandırma hilesi. Ben bu habere inanmadım.

 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Gündemi belirleyip, beyinlere şifre atıyorlar: Acaba? Geçmiş zaman gazetelerini okursanız insanları nasıl yönlendirip gündemi ellerine aldıklarını göreceksiniz.
 
Üst Alt