Piyasaya çıkmadan rekora koşuyor

'Rüveydâ Hilâl

Yeni Üyemiz
Windows 7 rekora koşuyor: Yeni Windows daha piyasaya çıkmadı ama bakın kaç kişi onu kullanıyor?

87713.jpg


Bireylere ve kurumlara kendi gerçek potansiyellerini keşfetmelerini sağlayan yenilikçi teknolojiler sunan Microsoft, şimdi de geleceğin işletim sistemi Windows 7 ile hayatı kolaylaştırmaya hazırlanıyor. 22 Ekim'de bütün dünyada büyük bir lansmanla birlikte piyasaya çıkması beklenen Windows 7 işletim sistemi, daha piyasaya çıkmadan önce yeni rekorların sahibi oldu.

Windows 7, NetMarketShare.com'un yapmış olduğu bir araştırmaya göre dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi sürümleri arasında % 1,18'lik pazar payıyla dördüncü sırada yer aldı. Araştırmaya göre bilgisayar kullanıcılarının gözdesi olan önceki Windows sürümleri toplam % 90,59'luk pazar payıyla ilk iki basamağı paylaşırken, Windows 7, % 3,45 paya sahip rakip işletim sisteminin hemen ardından % 1,18'lik pazar payıyla dördüncülüğe yerleşti.

Piyasaya çıkmamış bir işletim sistemi olarak Windows 7'nin bu büyüklükte bir pazar payı elde etmesi uzmanlar tarafından önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.

CHIP
 

MURATS44

Özel Üye
Kısa bir süre sonra bizlerde kullanıyor olacağız.. Windows 7 piyasaya çıktıktan sonra ki 1 yıllık süreden sonra şu an kullandığımız veee son derece memnun olduğumuz güzelim XP'den uzaklaşmak , kopmak zorunda kalacağız. Çünkü bir süre sonra XP'lerimiz güncellenmeyecek ve hatalar vermeye başlayacak.. Bu mikrosoft'un kullanıcıları windows 7'ye geçiş yapmasını , daha doğrusu mecbur kalmasını sağlamak için yapacağı konular.. Ben deneme sürümünü kullandım. İçerik olarak bakınca çok ta güzel ama gene eskiye döndüm.. Efekt veya görünüş önemli değil benim için.Ben Xp'den vazgeçmem..Sonuna kadar da kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. ....
 

MURATS44

Özel Üye
tabii ki bir gün herkes geçecek.. ilk piyasaya düştüğü zaman ben kullandım.. bu işleri özellikle takip ederim.estetik ve görünüş çok güzel. ama ben genede şimdilik xp de kalacam..olur ki xp biter o zaman geçerim..
 
Üst Alt