UEFA Beşiktaş'a cezayı kesti: Avrupadan men!

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
uefanin-fenerbahce-ve-besiktas-karari-1304038-465x309.jpg


UEFA Beşiktaş'a 1 yıl men cezası verdi.
Beşiktaş ve Fenerbahçe yönetimine az önce ulaştı. Kulüplerin birazdan açıklama yapması bekleniyor. Beşiktaş'a UEFA'dan faks yoluyla belgelerin iki sayfası ulaştı. Belge toplam 12 sayfa.
UEFFA, Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun dosyasını müfettişe yolladı.


BEŞİKTAŞ HEMEN TAHKİM'E BAŞVURDU!
UEFA'nın kararı Beşiktaş Kulübü'ne ulaşır ulaşmaz siyah beyazlılar UEFA Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu.


FİKRET ORMAN'DAN AÇIKLAMA!

Habertürk TV'ye konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "1 yıl men edilmeyi beklemiyorduk, Tahkim ve CAS'a gideceğiz" dedi.


SPOR YAZARLARINDAN İLK YORUMLAR

Kararın açıklanmasından sonra spor yazarları cezayı değerlendirdi.
Mehmet Aslan: Hoş değil. Bu Türk futbolunda milat olmalı. Ama her anlamda milat olmalı, temiz futbol için bu kez fırsatı kaçırmamalıyız.
Orhan Can: Bu büyük bir skandal, adalet adına isyan ediyorum. Onların adaletine Beşiktaş madem şike yaptı küme düşürün. Böyle bir adalet olmaz, hukukun neresinde böyle bir adalet var. Eğer kendi ülkelerinde böyle bir adalet varsa adaletsizlikle suçluyorum. Gece nasıl uyuyabiliyorlar.Şahıslardan ek süre istiyorsun demekki suçtan emin değilsin Suçtan emin değilsen kulübe neden ceza veriyorsun. İşte bunun neresinde adalet.
Kenan Başaran: Gerekçeli kararı görmek lazım. Kısaca Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu suçsuz bulunuyorsa kulüp nasıl suçlu bulunuyor. Bizde şahıslara ceza verildi kulüplere ceza verilmedi. Burda tersten bir durum var gerekçeli kararı merakla bekliyorum...
Sinan Engin: Bu cezanın Tahkim'i, CAS'ı var ben cezanın Tahkim'den düşeceğine inanıyorum.

 
Üst Alt