Uzun Adam kadar Metin olamazsın! Metin Feyzioğlu

MURATS44

Özel Üye
Ortalık çekirge yutmuş hazımsızlarla dolu kimini hıçkırık tutmuş kimi hüngürdüyor. Biri cüppeyi içerden fazla katlamış ceketli dindar vesayetinde, diğeri cüppeyi bol giymiş rol araklıyor.. Ne istiyorsun Metin nedir senin niyetin tarzında kamyon arkasına manşet olacak tarzda bir çıkış. Anasının topuklu ayakkabılarını giyip, pet şişeden mikrofon yaparak şarkı söyleyen kız heyecanıyla, cüppeyi giymiş Metin.

Adından daha dirayetsiz bir metin yazmış. Ne söylersem hem gündeme hem koltuğa otururum kurnazlığıyla vaaz veriyor.Üçüncü sınıf dizilerde artistik pozlarını montaja vermiş aktör gibi bakış atıyor. Cüppeyi giymesinden mülhem yargı tesbihini çekiyor Bitirdim, bitirdim, bitirdim..

Siz kendinizi ne zannediyorsunuz be. Birinizin soyadı kılıç cüppesinin ucuyla soyadını bileyen, diğeriniz Borular birliğinden milletin yüzüne üfürüyor. Ne yaparsanız yapın, bu ülke Menderes belgeselini bir kere seyreder, bu ülke dar ağacında alçakla sallanan bir yiğide bir kere ağlar! Bu millet köpek mamasından bahaneyle havlayan adaletsizliği bir kere görür! Uzun Adamdan bir Menderes Belgeseli çıkaramayacaksınız!
Cüppeyi giyen kendini bir halt zannediyor git Cumhuriyet Halt Partisinin koltuğuna otur oradan yürü! Daha çok 30 Martlar görecek, bükemediğiniz bileğin elinden öpüleceksiniz! Kusura bakma Van depreminin masumları yaralarını saran Uzun Adama çoktan teşekkür etti! Sen konteynır dedektifliği yapacağına dar ağacında sallandırılan bir mazlumun hukukta, vicdanda yarattığı artçı şoklarla ilgilen! Buradan sana ne zafer çıkar ne de köpek maması! Siz bu önyargı ve nefret tasmasından kurtulmadıkça her yiğidi kolay kemik zannedeceksiniz!

Gezi'de cüppeni çadır eyledin olmadı! Siyasetin deviremediği çınara vesayetin cüppesi anca rüzgar olur! Ayar vermeye kalktın, kükremeye çalıştın lakin mezarlık ıslıkçısı olacak kadar tutuştun.
Sen hesap sorucu değil sadece hesaba bakıcısın! Ve ucuz artistliğin cakasını orada değil halt partisinin başına geçince atarsın! İşte bu yüzden yancısınız! Yancı, yanlardan girip fotografa dahil olmaya çalışan selfie avukat! Büyük resime tahammülsüz bir adamlıkla senden daha Metin olan bir adamı ancak Konteynırla vurmaya çalışacak kadar korkak! Bir sahne avukatı ekstralarla Cumhur koltuğuna göz dikmiş! Hava Muhalefeti koltuğu boş ya orada esersin, ya da cüppeyi bol seç seneye de giyersin!
Esra Elönü - Haber 7
 
Üst Alt