Lütfen Yatsı Namazını Kılmadan Girmeyin

Aysecik

Aktif Üyemiz
]Lütfen Yatsı Namazını Kılmadan Girmeyin

]Bir gece, biraz uykulu, biraz dermansız bir halde internet siteleri arasında dolaşıyordum. Yine geciktirmiştim yatsı namazımı... Bunun verdiği huzursuzluk âdeta benliğimi kaplamıştı. Ama bilgisayar başından da kalkamıyordum. O siteden diğer siteye geçiyor, araştırma yapıyordum. Yani kendimi geliştirmek için bakıyordum. Aslında bu, gecenin bir vaktinde boşa vakit geçirmekti ve hatta bir çeşit gafletti.
]
]“Hadi biraz sonra kalkınca kılarım” derken yeni bir site buluyor, orada dalıp gidiyordum. Ve sonra takip eden linki tıklamamla irkilmem bir oldu.
]
]Kapkara bir sayfa açıldı ve sayfada yazan intro halinde bir mesaj:
]
]“LÜTFEN YATSI NAMAZINI EDA ETMEDEN GİRMEYİNİZ. EĞER EDA ETTİYSENİZ GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ!”
]
]Bu mesajdan sonra başka söze ne hacet!
]
]Hemen kalkıp namazımı kıldım.
]
]Nil Kara



alıntıdır...
 

kararsızz

Aktif Üyemiz
cok güzel emeğine sağlık kardeşim tamda yaralarıma tuz bastı bu paylaşım allahdan ramazan imdadımızı yetişti teravi namazı ile huşusu içerisinde yassı namazınıda eda etmekte geç kalmıyoruz ya daha sonra rabbim gaflet uykusundan uyandırsın bizleri sapkınlıklardan uzak eylesin inşaallah

UZAYAN YASSI NAMZI:
Karadenizli bir ailedeki bey, son zamanlarda camiye gidip namaz kılmaya başlar. O zamana kadarda bildigi, sadece günlük kılınan namazlardır, yani: sabah, ögle, ikindi,akşam ve yassı namazlarıdır. Belli rikatlardır. O zamana kadarda Ramazandaki teravi namazına hiç gitmemiştir.Ramazan günü küçük oglunuda camiye götürüp namaz kıldırmak ister ve birlikte teravi namazına giderler.
Saf'a durup namaza başlarlar. Çocuk babasına bakarak onun gibi yatıp kalkmaga başlar.
Normal rikatlarda kılınan süre bitmiştir ama herkez devam eder. Etraflarına bakarlar herkez devam ediyor, Baba ogulda devam eder. Baba bilmezki yassı namazı ve teravinin birlikte 33 rikat oldugunu. Normal en fazla 12 rikatta bitmesi icap eden namaz uzayıp gidiyor. Bir ara zaman bulup, çeketini çıkartıp ogluna verir ve "git oglum annene haber ver, merak etmesin, iş iddiaya bindi babam eve geç gelecek dersin" der.
zzsmokinzzsmokinzzsmokinzzsmokinzzsmokin

KEŞKE NAMAZ KILMAKTA YARIŞABİLSEK;)
 

Aysecik

Aktif Üyemiz
Teşekkürler kardeşim bu güzel paylaşımın için...

İnşaallah daha da güzel namaz kılabilir ve yarışanlardan oluruz. Haklısın bilgisayar başına oturunca kalkması zor oluyor... Rabbim affetsin ve bizi şaşırtmasın. ALLAH(c.c.) razı olsun kardeşim Selametle...
 
Üst Alt