İhsanın işi var ben geldimmmmm......clapping Murat gelsin.....:cay
VuSLaT Yönetim Yönetici 7 May 2010 #51 İhsanın işi var ben geldimmmmm......clapping Murat gelsin.....:cay
MURATS44 Özel Üye 7 May 2010 #52 Çay için Çooook teşekkür ederim adminim..... glü Geldim...Hoşgeldim Birazdan İhsan Adminim gelecek..
mahzungarip Yönetici 7 May 2010 #53 biri beni mi çağırdı dirol. benden sonra kim gelebülerse geliversin accık
MURATS44 Özel Üye 8 May 2010 #54 mahzungarip' Alıntı: biri beni mi çağırdı dirol. benden sonra kim gelebülerse geliversin accık Genişletmek için tıkla ... Oyun bozan nolacak.beebeebee
mahzungarip' Alıntı: biri beni mi çağırdı dirol. benden sonra kim gelebülerse geliversin accık Genişletmek için tıkla ... Oyun bozan nolacak.beebeebee
MURATS44 Özel Üye 31 May 2010 #56 VuSLaT' Alıntı: Biri beni çağırmış.......HAHHAHA murat gelsin......:cay Genişletmek için tıkla ... oleyy clapping İhsannnnnn gelsin artıkınnnnnnnn.........clapping
VuSLaT' Alıntı: Biri beni çağırmış.......HAHHAHA murat gelsin......:cay Genişletmek için tıkla ... oleyy clapping İhsannnnnn gelsin artıkınnnnnnnn.........clapping
mahzungarip Yönetici 2 Haz 2010 #57 birileri kaçgündür bana sesleniyormuşıslık geldim gayridirol vuslat gelsin artık.
MURATS44 Özel Üye 3 Haz 2010 #60 Ben varım Aybüke , Benden sonra vuslat gelecek kesin. Çünkü adı sitede kendi yok.Herhalım gelmek üzeredir. ss..
Ben varım Aybüke , Benden sonra vuslat gelecek kesin. Çünkü adı sitede kendi yok.Herhalım gelmek üzeredir. ss..