PKK'dan vatandaşa şok mektup

TÜRKOĞLU

Aktif Üyemiz
PKK'dan vatandaşa şok mektup

PKK'nın silahlı kanadı HPG, vatandaşlara mektup göndererek tehdidde bulundu.

tb

Haziran Genel Seçimleri yaklaşırken, PKK'nın silahlı kanadı HPG'nin, güneydoğuda bazı illerde, AK Parti'ye veya başka bir partiye oy vermemeleri yönünde vatandaşları tehdit ettiği ortaya çıktı. "HPG" imzalı tehdit mektuplarında, AK Parti milletvekili adayları ile görüşen ve evlerinde ağırlayan vatandaşlara şu tehditlerde bulunuluyor:

"Biz bir hususa anlam veremiyoruz. Yani AKP bu kadar kirlenmişken nasıl olur da yanında yer alıyorsunuz. Ya anlamıyorsunuz ya da sizi satın alacak paralar akıtmaktadır. Eğer bu duyduklarımız gerçek ise o paraları burnunuzdan getirmesini gayet iyi bildiğimizi sizin de bilmeniz gerekli.

Eğer sizin ailede tek bir oy AKP veya başka bir partiye gitsin o zaman hesabımız da büyük olacağını sizin bilmeniz gerekir."

BİLGİ
Çözüm sürecini destekliyoruz diyen teröristler vatandaşın kendilerine oy vermeyeceğini bildiklerinden silah korkusuyla ölüm tehdidiyle oy çalmaya çalışıyorlar.

Kürt Halkı bile kendilerine destek vermezken , demokrasi edebiyatı yapan en büyük teröristlerden selahattin demirtaş bunun karşısında susuyor. Neden?

Kendisinin de bilgisi dahilinde. Teröristlerden meden uman başka bir terörist. Silah zoruyla siyaset , bu aşağılık insanların kanında var. Kendilerinide parçalasalar Kürt halkının yarısı doğrunun yanında olacak. Kendi halkını tehdit eden özgürlük savaşçıları (!) Gelde gülme.
 

MURATS44

Özel Üye
Kürt Halkı bu zorbalığa boyun eğmeyecektir. Eli kanlı, düşünceleri kanlı insanlara inat doğrunun yanında olacaklardır inşaallah.
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
11205084_10205634555815342_4316178997836069188_n.jpg
 

MURATS44

Özel Üye

Tam mektup. Elinize sağlık üstad. Şimdi çıkıp buna cevap versin. O dilinden barış ve demokrasi kelimesi düşmeyen şahıs. Söze gelince çok şirin oluyor ama icraatı söylediklerinin tam tersi. silahlı demokrasiyi çooook iyi biliyorlar. Ama Kürt halkı eskisi gibi korkmuyor bunlardan. Gereken cevabı sandıkta vereceklerdir inşaallah.
 
Üst Alt