Deniz suyu serindir Damla gibi derindir Bir tek hurma da olsa Bir mü’mini sevindir....olleyy
VuSLaT Yönetim Yönetici 8 Tem 2014 #41 Deniz suyu serindir Damla gibi derindir Bir tek hurma da olsa Bir mü’mini sevindir....olleyy
TaHKaR Aktif Üyemiz 9 Tem 2014 #42 Akşama hazır dolma, Hoca, hayale dalma! Camiye vaktinde git! Herkesten geri kalma! alıntıdır.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 9 Tem 2014 #43 Günler çabuk geçiyor, Oruç bir,bir bitiyor, Gelin iftar edelim, Verilen sevap yetiyor.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 12 Tem 2014 #44 Hoş bir dörtlü olduğu için (Ç)alıntı. Seyrettim âlemin nokta harfini, Mahlukattan ednâ ben beni buldum. Okudum soldaki rakk u kitabı, Cümleden günahkâr ben beni buldum.
Hoş bir dörtlü olduğu için (Ç)alıntı. Seyrettim âlemin nokta harfini, Mahlukattan ednâ ben beni buldum. Okudum soldaki rakk u kitabı, Cümleden günahkâr ben beni buldum.
Okyay ÖZEL ÜYE 12 Tem 2014 #45 Kendimi hesaba çektiğim zaman Kusurlar bulurum, oldukça yaman. İstiğfar ederim,"Ya Rabbi" aman, Eğer affolmazsam sonucum duman.
Kendimi hesaba çektiğim zaman Kusurlar bulurum, oldukça yaman. İstiğfar ederim,"Ya Rabbi" aman, Eğer affolmazsam sonucum duman.
TaHKaR Aktif Üyemiz 12 Tem 2014 #46 Bu aya hürmet gerek Nîmete şükür gerek Mübârek Ramazan’da Hakka ibâdet gerek. alıntı.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 13 Tem 2014 #47 Ramazan güzel ama ümmet ağlıyor, Oruç güzel ama Müslüman yanıyor, Kandiller güzel ama dualar varıyor, Birgün anlarız zaman vakte erişince. M.S.A.
Ramazan güzel ama ümmet ağlıyor, Oruç güzel ama Müslüman yanıyor, Kandiller güzel ama dualar varıyor, Birgün anlarız zaman vakte erişince. M.S.A.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 15 Tem 2014 #48 Bu aya hürmet gerek, Nimete şükür gerek, Mübarek Ramazan’da, Hakka ibadet gerek. (Ç)alıntı.
TaHKaR Aktif Üyemiz 15 Tem 2014 #49 eylenip gülüşelim tanışıp bilişelim bahşişini hazırla bayramda görüşelim alıntı..
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 15 Tem 2014 #50 Eylenip gülüştük, Tanışıp, biliştik, Bahşişim dua, Bayramda yazışalık.