Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 28 Şubat 2014 #1 Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun. .
Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun. .
VuSLaT Yönetim Yönetici 28 Şubat 2014 #4 Cevap: 28.02.2014 Hayırlı Cum'alar Hayırlı Cuma'lar Canlar,,,,
TaHKaR Aktif Üyemiz 28 Şubat 2014 #5 Cevap: 28.02.2014 Hayırlı Cum'alar ALLAH razı olsun muhtazaf ustadım,hasret kardeşim,uğur kardeşim ve Vuslat Adminim.sizinde cumanız mübarek olsun...ömürlü olun.
Cevap: 28.02.2014 Hayırlı Cum'alar ALLAH razı olsun muhtazaf ustadım,hasret kardeşim,uğur kardeşim ve Vuslat Adminim.sizinde cumanız mübarek olsun...ömürlü olun.
NuSReT Aktif Üyemiz 28 Şubat 2014 #6 Cevap: 28.02.2014 Hayırlı Cum'alar Bütün Müslümanların Cuma'sı mübarek olsun inşaallah.