Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 7 Kasım 2018 #112 "Üzülme davanın sahibi Haktır, Hak olan davada Zafer muhakkaktır..! N.F.K
VuSLaT Yönetim Yönetici 8 Kasım 2018 #113 Muhtazaf' Alıntı: "Üzülme davanın sahibi Haktır, Hak olan davada Zafer muhakkaktır..! N.F.K Genişletmek için tıkla ... Coook doğru,çokta güzel.... teşekkürler üstadım...
Muhtazaf' Alıntı: "Üzülme davanın sahibi Haktır, Hak olan davada Zafer muhakkaktır..! N.F.K Genişletmek için tıkla ... Coook doğru,çokta güzel.... teşekkürler üstadım...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 12 Kasım 2018 #114 Siyasî, iktisadî ve askerî manada ne kadar kuvvetli olursak olalım, adalet ve ahlâk sahibi değilsek medenî olamayız. İbrahim Tenekeci Genişletmek için tıkla ... .....
Siyasî, iktisadî ve askerî manada ne kadar kuvvetli olursak olalım, adalet ve ahlâk sahibi değilsek medenî olamayız. İbrahim Tenekeci Genişletmek için tıkla ... .....
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 20 Kasım 2018 #115 Efendim, sen olsaydın kervanlarımız dağılmazdı, sen olsaydın riyanın kumaşına ruhlar esir olmazdı, sen olsaydın hakikatin boynu vurulmazdı, sen olsaydın alnımızda secde terinden başka ize rastlanmazdı. Seni özlemek dua dua ... Esra Elönü
Efendim, sen olsaydın kervanlarımız dağılmazdı, sen olsaydın riyanın kumaşına ruhlar esir olmazdı, sen olsaydın hakikatin boynu vurulmazdı, sen olsaydın alnımızda secde terinden başka ize rastlanmazdı. Seni özlemek dua dua ... Esra Elönü
Nur Hanım Aktif Üyemiz 21 Kasım 2018 #116 Bilinçaltının farkında olmayan kişi, başına her geleni “kader” zanneder… -Carl Gustav Jung
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 21 Kasım 2018 #117 "İnsanın yerini bulması zordur.. Fakat hak , her daim yerini bulur." İbrahim Tenekeci
VuSLaT Yönetim Yönetici 22 Kasım 2018 #118 Önce hakkı öğren,sonra haklının kim olduğunu öğreneceksin....
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 29 Kasım 2018 #119 Devlet başkanının vücut güzelliği veya sağlığı değil adaletinin güzelliği gerekir. İbni Haldun
VuSLaT Yönetim Yönetici 30 Kasım 2018 #120 Ne güzel sözdür... Bana yaşattığınin aynısını yaşa. Kimine dua,kimine bedduadir...