VuSLaT Yönetim Yönetici 19 Nisan 2013 #2 Çoook güzelmişte o çay dolana kadan soğur gibime geliyor,ben çayı buharıyla severim haaa...
MURATS44 Özel Üye 19 Nisan 2013 #5 valla tam senlikmiş diyecektim ama sen söyledin. hepsini doldur sonra tek başına iç. görüntüsü güzelmiş
valla tam senlikmiş diyecektim ama sen söyledin. hepsini doldur sonra tek başına iç. görüntüsü güzelmiş
MURATS44 Özel Üye 19 Nisan 2013 #8 içersinnnnnnnnnnn paket paket cipsleri tabak tabak makarnaları götürürken böyle demezdin. altı üstü 12 bardak bi yudumda içersin hepsini
içersinnnnnnnnnnn paket paket cipsleri tabak tabak makarnaları götürürken böyle demezdin. altı üstü 12 bardak bi yudumda içersin hepsini
MURATS44 Özel Üye 19 Nisan 2013 #10 Hasret.Rüzgârı' Alıntı: ama harika bişey tam benlik vuslathaaahaaa Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum işte. Hem diyorsun,tam benlikmiş hemde kabul etmiyorsun. karar ver yaniiiiiiiiihhım
Hasret.Rüzgârı' Alıntı: ama harika bişey tam benlik vuslathaaahaaa Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum işte. Hem diyorsun,tam benlikmiş hemde kabul etmiyorsun. karar ver yaniiiiiiiiihhım