Hayırlı Cumalar

K

Kayıtsız Üye

Guest
Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

SıLa-Selam ve Dua ile
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Allah’ım hamd Sanadır.
Salatın, övdüğün ve seçtiğin kulun ve Resulün Muhammed’e ve Onun pak aline, ashabına olsun.
Bize bu büyük Cuma gününde alemlere rahmet olarak gönderdiğin Resulüne salat ve selam ederek, katından bağışlanma ve kurtuluş ümit etmeyi nasip et. Cumanız mübarek olsun….


 

BULUT

Aktif Üyemiz
Yönetici
cuma-.jpg
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Es Selamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu. Ramazan-ı şerifin son cuması Rabbim müslümanları zalimlerden kurtulmuş yolumuzu ALLAH'A yönelmiş haramlardan sakınan haya ve edepli İslam ile ahlaklanmasını cümlemize nice Ramazan-ı şerifleri layık olduğu şekilde yaşamayı nasip etsin in-şa-Allah. Rabbim bütün azalarımızla birlikte yönümüzü ve kalbimizi ALLAH'A yönelmiş olarak güzel bakan güzel gören kullarından eylesin. Günahlarımızı af eylesin in-şa-Allah. Dilimizde ve kalbimizde Allah zikrini daim eylesin. Neslimizi islamla müşerref eylesin. Cumamızın hayrı ile hayırlı olun. Selam ve dua ile.
 

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
Aleyna aleykumselam,,,eyvallah hocam hayırlı cumalar...Allah'ım bizlerden razı olmuştur inşallah...
Mübarek ramazanimiz bitiyor,oda bizden razıdır inşallah...Allah cümlemizden razı olsun inşallah amin...
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Ya Rabbi! Kıldığımız namazları kabul eyle! Ahir ve akıbetimizi hayır eyle. Öncesinde son nefesimizde Kelime-i tevhid söylememizi nasib eyle. Ölmüşlerimizi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul eyle. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakma. Cumanın hayrı ile ümmete ve bizlere hayırlar eyle. Amin.
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Biz ise, kıyamet günü için dürüst teraziler koyarız; hiçbir kimseye zerre kadar zulmedilmez; bir hardal tanesi ağırlığınca da olsa,onu getirir koruz. Hesap gören olarak da Biz yeteriz.
Enbiya 47


Ya Rabbi, sen beni uyanık, yaramaz nefsin elinde bırakma. Beni senden başkasıyla uzlaştırma. Ben kendi nefsimin hilesinden, fitnesinden daima sana sığınmadayım. Ben seninim, beni tekrar bana verme Allah’ım.

Cumamız Ümmete ve bizlere hayırlar getirmesi dileğiyle.

 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir.
Bize ateşin kokusunu duyurma.
Amin.
Hayırlı cumalar dilerim.
 
Üst Alt