Hayırlı Cumalar

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
Yarabbi,,sana açılan elleri,
Sana yonelen gönülleri,
Sana bükülen boyunları,sana yalvaran dilleri,
Ne olur boş çevirme....aminnn..
Cumanız mübarek olsun...
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Şu Cuma Gününde!
Ey Ganî, Hamîd, Mübdi, mu’îd, Rahîm, Vedûd olan Allahım.
Bizi halâl ettiklerinle iktifâ ettir, haramlara düşürme.
Fadlınla, ihsân ederek bizi senden başkasına muhtâc etme!
Ey Gani Ey Hamid,ey icad edici ve ey iade edici, ey merhamet sahibi ve ey muhabbet eden Allah’ım. Helalin ile bizi haramdan sakındır.
Taatin ile bizi masiyetinden uzaklaştır.
Fazlu keremin ile bize senden gayrisini unuttur.
Bizi birbirimizle kucaklaştır.
Bize ümmet şuuru nasip eyle.
Şeytanın şerrinden, şeytanlaşmış insanların şerrinden ve tuzaklarından ümmeti koru.

"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen"sin."
Bakara, 128
Amin in-şa-Allah.
Alemlerin efendisine selatu selam olsun(a.s.m) …

Cumanın hayrı ümmetin kurtuluşuna vesile olsun in-şa-Allah.
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin.
Hayırlı cumalar dilerim.
 

Nur Hanım

Aktif Üyemiz
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.
 

Muhtazaf

Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar)
Yönetici
Yâ Rabbî!..
Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et!Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm etmekten ve zulüm görmekten, cimrilikten, müsriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayrılmaya sebep olan fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşmanın galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalalete düşmekten, halis olmayan amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dünyamıza zarar verecek işlerden sana sığındık, bunlardan bizleri koru.
Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamızı da mağfiret eyle!
Yâ Rabbî!..
Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!
Yâ Rabbî!..
Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle!
Bize hakkı hak, bâtılı bâtıl olarak göster!
Yâ Rabbî!..
Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle! Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru!
Çünkü sen her şeye kâdirsin!..
Dualarımızı kabul eyle!?
(Âmin!)
Hayırlı cumalar..
 
Üst Alt