B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #1 .. Heyttt beeee!! Islanmışım kimin umurunda... Yağmur bana rahmet olacaksa Eğer sonunda ulaşmak varsa , Tadını çıkarmak varken. kaçmak niye ?
.. Heyttt beeee!! Islanmışım kimin umurunda... Yağmur bana rahmet olacaksa Eğer sonunda ulaşmak varsa , Tadını çıkarmak varken. kaçmak niye ?
B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #2 . mutluluk onun için ulaşılması en kolay şeydir, büyüklerin aksine!!!
B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #4 . Çok bişey istemiyorum... Sadece gözlerim ve yüreğim çocuk kalsın...
B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #5 . kırgınım size, beni ANLAMADINIZ... DİNLEMEDİNİZ, BİLMEDİNİZ.... bilmek İSTEMEDİNİZ derdim yok SANDINIZ kendinizi tek dertli BİLDİNİZ...
. kırgınım size, beni ANLAMADINIZ... DİNLEMEDİNİZ, BİLMEDİNİZ.... bilmek İSTEMEDİNİZ derdim yok SANDINIZ kendinizi tek dertli BİLDİNİZ...
B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #7 . Çocuksu gülüşlerim,mavi düşlerim,yalın hal sevgi isteklerim var benim!..
B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #8 . ...Hüzün.. Düşünceler.. Masumiyet... Duruluk ... Hayaller... Umutlar... Yarınlar...Nesiller... ...... Ve ÇOCUK .....
. ...Hüzün.. Düşünceler.. Masumiyet... Duruluk ... Hayaller... Umutlar... Yarınlar...Nesiller... ...... Ve ÇOCUK .....
B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #9 . Suskun şehirlerin güzeL kızı.. Engin bakışLarınLa sesim oLur musun? Akar mısın yüreğime ıLık yeL gibi? Nefesim oLur musun?
. Suskun şehirlerin güzeL kızı.. Engin bakışLarınLa sesim oLur musun? Akar mısın yüreğime ıLık yeL gibi? Nefesim oLur musun?
B _bamteli_ Aktif Üyemiz 23 Ağustos 2009 #10 ]. ayyy cok güzel olmalıyım akşama ablamı istemeye geliyorlar bakarsın kısmet:005::005: