MURATS44 Özel Üye 31 Ağustos 2012 #11 Minare sanki kanatlanmış gibi duruyor. Güzel olmuş. Eline sağlık
TaHKaR Aktif Üyemiz 1 Eylül 2012 #12 hepsini inceledim ilk denemelerinle başlayan harikaları,inşalah sona kadar devam eder kardeşim. sıradan photoshopla bu güzel yaratıcılığın kullanılması yaratıcı bır kişiliğe sahip oldugunuzu göstermiştir.Allah razı olsun devamını dileriz.
hepsini inceledim ilk denemelerinle başlayan harikaları,inşalah sona kadar devam eder kardeşim. sıradan photoshopla bu güzel yaratıcılığın kullanılması yaratıcı bır kişiliğe sahip oldugunuzu göstermiştir.Allah razı olsun devamını dileriz.
TaHKaR Aktif Üyemiz 4 Eylül 2012 #14 hasret.rüzgârı' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... photoshop ÇaliŞmalrin gÜzel gİdİyo
HASAN CAN Active member 4 Eylül 2012 #16 Konunuzun başlığı ilk denemelerim ama , ilk denemelere göre oldukça iyi. Gerçekten ilk denemeleriniz mi? Hangi proğramla yapılıyor bu resimler.
Konunuzun başlığı ilk denemelerim ama , ilk denemelere göre oldukça iyi. Gerçekten ilk denemeleriniz mi? Hangi proğramla yapılıyor bu resimler.
MURATS44 Özel Üye 5 Eylül 2012 #19 Her resimde bir adım daha atıyorsun. Eline sağlık. Ha gayret.... daha da iyi olacaksın inşaallah...
TaHKaR Aktif Üyemiz 5 Eylül 2012 #20 Hasret.Rüzgârı' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Çok güzel kardeşim bu çalışmanız hoşuma gitti.elimden olmayan nedenlerden dolayı resmettim.
Hasret.Rüzgârı' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Çok güzel kardeşim bu çalışmanız hoşuma gitti.elimden olmayan nedenlerden dolayı resmettim.