TaHKaR Aktif Üyemiz 14 Mayıs 2012 #2 Evet gerçekten de bilgisayara çok yakışacaklar bide bunları jpeg olarak alıp, bunların üstüne şiir yazsam olurmu? Müsaadenizle Adminim...çok sağolun...
Evet gerçekten de bilgisayara çok yakışacaklar bide bunları jpeg olarak alıp, bunların üstüne şiir yazsam olurmu? Müsaadenizle Adminim...çok sağolun...
VuSLaT Yönetim Yönetici 14 Mayıs 2012 #3 Teşekkür ederim adminim,,,,satırlarla süslerseniz çok daha güzel özel olur tabi,,,, emeklerinize sağlık....
Teşekkür ederim adminim,,,,satırlarla süslerseniz çok daha güzel özel olur tabi,,,, emeklerinize sağlık....
Okyay ÖZEL ÜYE 20 Ağustos 2012 #5 Afedersiniz saygı değer VuSLaT evlat. Naçizane hazırladığım bu dörtlüğü İzinsiz açtım. Uygun değilse lütfen siliverin. Sevnirim. Saygılar. .
Afedersiniz saygı değer VuSLaT evlat. Naçizane hazırladığım bu dörtlüğü İzinsiz açtım. Uygun değilse lütfen siliverin. Sevnirim. Saygılar. .
VuSLaT Yönetim Yönetici 19 Ocak 2013 #6 Okyay' Alıntı: Afedersiniz saygı değer VuSLaT evlat. Naçizane hazırladığım bu dörtlüğü İzinsiz açtım. Uygun değilse lütfen siliverin. Sevnirim. Saygılar. . Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam yüreğine kalemine sağlık....
Okyay' Alıntı: Afedersiniz saygı değer VuSLaT evlat. Naçizane hazırladığım bu dörtlüğü İzinsiz açtım. Uygun değilse lütfen siliverin. Sevnirim. Saygılar. . Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam yüreğine kalemine sağlık....