Ö Öztürk01 Yeni Üyemiz 19 Kasım 2014 #2 Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Teşekkürler. Emeklerinize sağlık.
Okyay ÖZEL ÜYE 23 Kasım 2014 #3 Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Tahkar'ım gül yüreğine sağlık. Güzel süslemenle, daha bir anlamlı olmuş. Allah c.c. razı olsun.
Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Tahkar'ım gül yüreğine sağlık. Güzel süslemenle, daha bir anlamlı olmuş. Allah c.c. razı olsun.
TaHKaR Aktif Üyemiz 23 Kasım 2014 #4 Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Okyay' Alıntı: Tahkar'ım gül yüreğine sağlık. Güzel süslemenle, daha bir anlamlı olmuş. Allah c.c. razı olsun. Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun şevket Hocam çok teşekkür ederim bu güzel yorumlar beni çok mutlu ediyor, çok sevindiriyor beni. Sizi cok çok çok seviyorum. Rabbim şifa versin size..
Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Okyay' Alıntı: Tahkar'ım gül yüreğine sağlık. Güzel süslemenle, daha bir anlamlı olmuş. Allah c.c. razı olsun. Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun şevket Hocam çok teşekkür ederim bu güzel yorumlar beni çok mutlu ediyor, çok sevindiriyor beni. Sizi cok çok çok seviyorum. Rabbim şifa versin size..
Okyay ÖZEL ÜYE 27 Kasım 2014 #5 Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Dilerim sevenleriniz çok olsun. En başta Mevlam sevsin- Efendimiz sevsin. İnşaAllah.
Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Dilerim sevenleriniz çok olsun. En başta Mevlam sevsin- Efendimiz sevsin. İnşaAllah.
TaHKaR Aktif Üyemiz 15 Aralık 2014 #6 Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Okyay' Alıntı: Dilerim sevenleriniz çok olsun. En başta Mevlam sevsin- Efendimiz sevsin. İnşaAllah. Genişletmek için tıkla ... Aminnnn aynı dileklerim sana da Ustadım Dostun dosta edeceği bir dua olmuş diyorum bu güzel yorumla varolun..
Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Okyay' Alıntı: Dilerim sevenleriniz çok olsun. En başta Mevlam sevsin- Efendimiz sevsin. İnşaAllah. Genişletmek için tıkla ... Aminnnn aynı dileklerim sana da Ustadım Dostun dosta edeceği bir dua olmuş diyorum bu güzel yorumla varolun..
Okyay ÖZEL ÜYE 15 Aralık 2014 #7 Cevap: Sen Affedicisin Affı seversin Şevket OKYAY (İKİ) Sevgiye mazhpar olun İnşaAllah.