Twitterde gündem!
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #2 ]sağlam irade @tahaun · 5 sa.5 saat önce ]CHP li hesaplar HDP yi savunuyor, Fetullah Gülen'e laf çakınca DHKPC liler zıplıyor ne Ak Partiymiş be hepinizin gerçek yüzünü döktü ortaya
]sağlam irade @tahaun · 5 sa.5 saat önce ]CHP li hesaplar HDP yi savunuyor, Fetullah Gülen'e laf çakınca DHKPC liler zıplıyor ne Ak Partiymiş be hepinizin gerçek yüzünü döktü ortaya
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #3 ]Yasin ياسن @saglam_irade_ · 5 dk.5 dakika önce ]Sözcü gazetesinin sahibi 50 milyon TL'lik yalıda oturuyor. Bunların emekli ve işçiyi düşündüğünü mü zannediyorsunuz?
]Yasin ياسن @saglam_irade_ · 5 dk.5 dakika önce ]Sözcü gazetesinin sahibi 50 milyon TL'lik yalıda oturuyor. Bunların emekli ve işçiyi düşündüğünü mü zannediyorsunuz?
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #4 ]Cüneyt Güven @cungvn · 2 sa.2 saat önce ]Darbeler,muhtıralar ve vesayet odaklarının sabotajları olmasaydı şu an Almanya-Japonya seviyesinde bir ülkeydik...
]Cüneyt Güven @cungvn · 2 sa.2 saat önce ]Darbeler,muhtıralar ve vesayet odaklarının sabotajları olmasaydı şu an Almanya-Japonya seviyesinde bir ülkeydik...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #5 ]TİKA @Tika_Turkey · 2 sa.2 saat önce ]Ö. Tuğrul İnançer: "#TİKA ile Adriyatik'ten Çin Seddi'ne ifadesi artık bir siyasi slogan değil kültürel çerçevede bir gerçektir."
]TİKA @Tika_Turkey · 2 sa.2 saat önce ]Ö. Tuğrul İnançer: "#TİKA ile Adriyatik'ten Çin Seddi'ne ifadesi artık bir siyasi slogan değil kültürel çerçevede bir gerçektir."
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #6 ]İmdat Aslan @aslanimdat1071 · 13 dk.13 dakika önce ]ABD'nin,"BİZİM ÇOCUKLAR" dediklerinden apoletli olanı gözlerini yumdu ! Diğeri ölmeyecekmiş gibi hala ABD'den bu topraklara BEDDUA peşinde.!
]İmdat Aslan @aslanimdat1071 · 13 dk.13 dakika önce ]ABD'nin,"BİZİM ÇOCUKLAR" dediklerinden apoletli olanı gözlerini yumdu ! Diğeri ölmeyecekmiş gibi hala ABD'den bu topraklara BEDDUA peşinde.!
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #7 ]Cemil Barlas @secondvirus · 6 sa.6 saat önce ]latif erdoğan: paralel yapının elinde meral akşenerin kaseti var.. getirdiler seyretmedim..
]Cemil Barlas @secondvirus · 6 sa.6 saat önce ]latif erdoğan: paralel yapının elinde meral akşenerin kaseti var.. getirdiler seyretmedim..
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #8 ]İbrahim Tenekeci @tenekecikosesi · 1 May ]Bazı insanların nasıl zalimleştiğini görmek istiyorsanız, hakkınızı arayınız. ]Bu böyledir: İnsanın terbiyesi, musibet anında ortaya çıkar.
]İbrahim Tenekeci @tenekecikosesi · 1 May ]Bazı insanların nasıl zalimleştiğini görmek istiyorsanız, hakkınızı arayınız. ]Bu böyledir: İnsanın terbiyesi, musibet anında ortaya çıkar.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #9 ]İmdat Aslan @aslanimdat1071 · 24 dk.24 dakika önce ]PKK Terör Örgütüne finans olarak yardım ve yataklık yapan başka bir terör örgütü FTÖ dür.Şimdi sıra FTÖ'ye yardım ve yataklık yapanlarda...
]İmdat Aslan @aslanimdat1071 · 24 dk.24 dakika önce ]PKK Terör Örgütüne finans olarak yardım ve yataklık yapan başka bir terör örgütü FTÖ dür.Şimdi sıra FTÖ'ye yardım ve yataklık yapanlarda...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 May 2015 #10 ]Hüseyin Gülerce @huseyingulercee · 3 dk.3 dakika önce ]Asıl ihanet; yerli, milli ve bağımsız hareket iddiasında bulunup, küresel güç odaklarına taşeronluk yapmaktır. ]Asıl ihanet, milletin evladını alıp kendi devletinin karşısına dikmektir. Yurt dışındaki okulları, Türkiye karşıtı lobilere dönüştürmektir.
]Hüseyin Gülerce @huseyingulercee · 3 dk.3 dakika önce ]Asıl ihanet; yerli, milli ve bağımsız hareket iddiasında bulunup, küresel güç odaklarına taşeronluk yapmaktır. ]Asıl ihanet, milletin evladını alıp kendi devletinin karşısına dikmektir. Yurt dışındaki okulları, Türkiye karşıtı lobilere dönüştürmektir.