VuSLaT Yönetim Yönetici 7 Aralık 2012 #1 . Bir yanımız hep hüzne bakarken buğulu gözlerle.. Bir yanımız hep ağlaşadurur umutlarla vuslat ! vuslat ! diye zira ne kalır ki bizden geriye.. Bir küçük yalnızlıktan kalbe dokunan bir tutam hüzünden.. glü ve yaslı dualarımızdan başka….
. Bir yanımız hep hüzne bakarken buğulu gözlerle.. Bir yanımız hep ağlaşadurur umutlarla vuslat ! vuslat ! diye zira ne kalır ki bizden geriye.. Bir küçük yalnızlıktan kalbe dokunan bir tutam hüzünden.. glü ve yaslı dualarımızdan başka….
VuSLaT Yönetim Yönetici 7 Aralık 2012 #2 . Damla damla karışayım Yar ummanına Güç Senin, takdir Senin hayranım her nakşına Garibim Yar, ruhumla bedenimle kurbanım yoluna Sıyrıldım ellerden, koptum bedenden Geldim Sana, beni Sana bağışla...
. Damla damla karışayım Yar ummanına Güç Senin, takdir Senin hayranım her nakşına Garibim Yar, ruhumla bedenimle kurbanım yoluna Sıyrıldım ellerden, koptum bedenden Geldim Sana, beni Sana bağışla...
MURATS44 Özel Üye 7 Aralık 2012 #3 bu sözler çok güzel. Son satır yürekten kopan bir dua gibi. Amin amin amin. Allah razı olsun adminim.
bu sözler çok güzel. Son satır yürekten kopan bir dua gibi. Amin amin amin. Allah razı olsun adminim.
VuSLaT Yönetim Yönetici 8 Aralık 2012 #5 ALLAH c.c sizlerden de ebediyyen razı olsun,,, beğenmenize çok sevindim....