Bu günki ruh haliniz,,,,,,

Evet değerli canlar,yeni bir oyun demiyorum daha öncede vardı hoş bir oyun tekar
paylaşmak istedim baştan,,,,,Şöyleki bu günki ahvaliniz, yani bu günki halinizi anlatan resimlerle ifade etmek oluyor....Yani ruh haliniz,,,,,örnek benim bu gün ruh halimde şimşekler çakıyor,fırtılar kopuyor:):):):) diyeceksiniz niye işteeeee eleeeeeeeeeeeeee:):):)

ruh-halin-nasil.webp
Durgun, yorgun, düşünceli... 😇

Herkesin kendine göre işleri oluyor. Bazen burdayız bazen hiç gelemiyoruz. Arkadaşın dediği gibi Hasrt evlendi gitti, burda olanlar zaten burda :) Murat her zaman burda, hemde tam karşınızda. Siz zaten burdasınız, ne demişler :) Kalan sağlar bizimdir. Bizler burda olup birliğimizi ve dostluk bağımızı koparmadığımız sürece çook daha güzel insanlar gelecek eminim.

benimde ruh halim sıfır çünkü formda eski üyelerden kimse yok
Formlarda eski canlılık kalmadı, çünki sosyal medya platformu çoğaldı... Lakin bizler ilk olduğumuz için kopamadık, bazı nedenlerden dolayı uzak kalsakda, aklımızın bir yerinde hep sitemiz var oldu elhamdülillah... Ruh haliniz düzelir inşallah, tabiki Nerede hareket, orda bereket, oda olur bir gün inşallah...

Forum Görünümü

Konular
55.424
Toplam kullanıcı
6.098
Son üye
oxenon.com
Geri