ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nisan 2011 #71 . "..Şimdi siz, içmekte olduğunuz suyu gördünüz mü? Onu sizler mi buluttan indiriyorsunuz, yoksa indiren Biz miyiz?.." {Vakia Sûresi; 68-69}
. "..Şimdi siz, içmekte olduğunuz suyu gördünüz mü? Onu sizler mi buluttan indiriyorsunuz, yoksa indiren Biz miyiz?.." {Vakia Sûresi; 68-69}
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nisan 2011 #72 . Sevgili dost; sen lazımsın bana! Ve önemlisin hadiselerden.. Çünkü büyük bir olaydır; " d o s t l u k " Çok büyük..
. Sevgili dost; sen lazımsın bana! Ve önemlisin hadiselerden.. Çünkü büyük bir olaydır; " d o s t l u k " Çok büyük..
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nisan 2011 #73 . Bazen olur. . . Hiç bir eksiğiniz olmadığı halde canınız sıkılır... Darlık basar...İçinizde bir sıkıntı vardır... Birşeyler sizi huzursuz eder ama nelerin olduğunu bilmezsiniz... İşte tam bu sırada yapmamız gereken birşey var; d u â
. Bazen olur. . . Hiç bir eksiğiniz olmadığı halde canınız sıkılır... Darlık basar...İçinizde bir sıkıntı vardır... Birşeyler sizi huzursuz eder ama nelerin olduğunu bilmezsiniz... İşte tam bu sırada yapmamız gereken birşey var; d u â
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nisan 2011 #74 . Her gecenin bir gündüzü olduğuna inananlardan mısın? Yoksa gündüzü de gece yapanlardan mı? Karar ver?
. Her gecenin bir gündüzü olduğuna inananlardan mısın? Yoksa gündüzü de gece yapanlardan mı? Karar ver?
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nisan 2011 #75 . Kuşlar dağılır birgün. Denizler kaynar. Ufuklar Senindir. Koru beni. Ötelere eriştir. Defterim açılır birgün. Günahlarım çok tutar. Takdir senindir. Koru beni. Affını yetiştir.
. Kuşlar dağılır birgün. Denizler kaynar. Ufuklar Senindir. Koru beni. Ötelere eriştir. Defterim açılır birgün. Günahlarım çok tutar. Takdir senindir. Koru beni. Affını yetiştir.
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nisan 2011 #78 . İnsan ceset olmaya kaç metre uzak..? İnsan “adem” olmaya kaç metre uzak..? Yolda türlü türlü tuzak…
. İnsan ceset olmaya kaç metre uzak..? İnsan “adem” olmaya kaç metre uzak..? Yolda türlü türlü tuzak…
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nisan 2011 #80 . Bir/lik Bir olmayı istemekle olur. Beraberlik uzaklık yakınlık ile değildir. “Seven sevdiği iledir…”
. Bir/lik Bir olmayı istemekle olur. Beraberlik uzaklık yakınlık ile değildir. “Seven sevdiği iledir…”