Işık kırılması efektleri

Çok güzel paylaşıma benziyor.Bunları hangi medyada kullanacağız,bilgilendirseniz sevinirim.teşekkürler

molina , bu efektlerin ve brush'ların nasıl kullanıldığına dair resimli bir konu açsan süper olur. Bu efektlere tam olarak hakim değilim. Bunuda listeye alıp indirecem ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Müsait bir zamanda böyle bir konu çabilirmisin sana zahmet. Bu konuları görüp sadece bakmak insanın zoruna gidiyor :F

Çok güzel paylaşıma benziyor.Bunları hangi medyada kullanacağız,bilgilendirseniz sevinirim.teşekkürler

Tam olarak şurda kullanılır diye birşey yok tamamen hayal gücünüze kalmış mesela afiş tasarımında yada düğün fonlarında kullanılabilir.
iyi kullanımlar.

Hangi medya yani resim ve video yapımında hangi programında kullanılabir demek istedim.. Anlaşıldı sadece photoshopta kullanılıyor demek. çok teşekkürler kardeşim..

molina , bu efektlerin ve brush'ların nasıl kullanıldığına dair resimli bir konu açsan süper olur. Bu efektlere tam olarak hakim değilim. Bunuda listeye alıp indirecem ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Müsait bir zamanda böyle bir konu çabilirmisin sana zahmet. Bu konuları görüp sadece bakmak insanın zoruna gidiyor :F

Katılıyorum aynen. Bir çok insanın işine yarayacaktır.

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.414
Toplam kullanıcı
6.053
Son üye
HollyBrown
Geri