VuSLaT Yönetim Yönetici 6 Mart 2011 #1 “Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. Yusuf kuyudan sultan oldu..” Mevlana Celaleddini Rûmi Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ekim 2021
“Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. Yusuf kuyudan sultan oldu..” Mevlana Celaleddini Rûmi
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 13 Temmuz 2017 #3 Çok doğru hiçbir zaman ümitsizliğe düşmemek lazım Rabbim mutlaka hayırlı kapılar açacaktır.Allah razı olsun canım Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ekim 2021
Çok doğru hiçbir zaman ümitsizliğe düşmemek lazım Rabbim mutlaka hayırlı kapılar açacaktır.Allah razı olsun canım
A AyBuKe Yönetici 8 Eylül 2017 #4 Üzülme üzülürüm .... Diyebilen olmalı hayatınızda. İster arkadaş.ister dost,ister eş.. Ama biri olmalı,varlığını daima bildiğin. Kendini ( güvende) hissettiğin.. Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ekim 2021
Üzülme üzülürüm .... Diyebilen olmalı hayatınızda. İster arkadaş.ister dost,ister eş.. Ama biri olmalı,varlığını daima bildiğin. Kendini ( güvende) hissettiğin..
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Eylül 2017 #5 Sözünü hiç tartmadan söylüyorsan eğer... Aldığın cevaptan da incilmeyeceksin. Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ekim 2021
VuSLaT Yönetim Yönetici 26 Ağustos 2018 #6 Hz Yusuf'un mirasıdır sabır,, Başı zindan,sonu hükümdarlık olan..... Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ekim 2021
Nur Hanım Aktif Üyemiz 26 Ağustos 2018 #7 Allah razı olsun bu bilgiler için paylaşım için teşekkürler Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ekim 2021