Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 15 Mart 2020 #71 İnsanın hedef alması gereken en büyük gayenin ve en büyük kararın Allah'ın rızasını kazanmak olduğuna inanıyorum. Hasan El Benna
İnsanın hedef alması gereken en büyük gayenin ve en büyük kararın Allah'ın rızasını kazanmak olduğuna inanıyorum. Hasan El Benna
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 16 Mart 2020 #72 Hayat boş geçti Geri kalan korkulu Her adımım dolu olsa İşe yaramaz katında Biliyorum Bağışlanmamı diliyorum A. Cahit Zarifoğlu
Hayat boş geçti Geri kalan korkulu Her adımım dolu olsa İşe yaramaz katında Biliyorum Bağışlanmamı diliyorum A. Cahit Zarifoğlu
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 17 Mart 2020 #73 Her gecenin bir gündüzü vardır. Hz. Ali r.a
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 18 Mart 2020 #74 “Her çağda, şartlar ne kadar ağır ve umutsuz olursa olsun, inananlar için muhakkak bir Nuh'un Gemisi vardır.” Sezai Karakoç
“Her çağda, şartlar ne kadar ağır ve umutsuz olursa olsun, inananlar için muhakkak bir Nuh'un Gemisi vardır.” Sezai Karakoç
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 19 Mart 2020 #75 Dediler ki: gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: gönle giren gözden ırak olsa ne olur. Celâleddin-i Rûmî
Dediler ki: gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: gönle giren gözden ırak olsa ne olur. Celâleddin-i Rûmî
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 21 Mart 2020 #76 "Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir..." Şems-i Tebrizi
"Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir..." Şems-i Tebrizi
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 22 Mart 2020 #78 Her insanın yakınlık göreceği bir yere, derdine ortak olacak birisine ihtiyacı vardır; tek bir yer, tek bir kişi olsa bile. Dostoyevski
Her insanın yakınlık göreceği bir yere, derdine ortak olacak birisine ihtiyacı vardır; tek bir yer, tek bir kişi olsa bile. Dostoyevski
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 24 Mart 2020 #79 “Çok konuşmak, çok yemek, çok uyumak kalbi öldürür.” Fudayl b. İyâz rahmetullahi aleyh
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 25 Mart 2020 #80 "Gerektiği kadar konuş. Başkaları seni susturmadan susmasını bil!" Sadi Şirazi