cenah41 Aktif Üyemiz 21 Nisan 2013 #12 Hasret.Rüzgârı' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... buna benzer bişey arıyodum teşekkürler
VuSLaT Özel Üye 21 Nisan 2013 #14 . Tam benim hayalimdeki salon aman aman bayıldım yarın evi değişiyom haaa off salona bakın yaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
. Tam benim hayalimdeki salon aman aman bayıldım yarın evi değişiyom haaa off salona bakın yaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cenah41 Aktif Üyemiz 22 Nisan 2013 #15 Hasret.Rüzgârı' Alıntı: güle güle kullanhaaahaaa Genişletmek için tıkla ... gerçekten ama aynı renkte takım aldık eşimle ama gelmeden boya yaptıralım dedik. duvarlara ne renk gider kara veremedik. acaba lila nasıl olur?
Hasret.Rüzgârı' Alıntı: güle güle kullanhaaahaaa Genişletmek için tıkla ... gerçekten ama aynı renkte takım aldık eşimle ama gelmeden boya yaptıralım dedik. duvarlara ne renk gider kara veremedik. acaba lila nasıl olur?
VuSLaT Özel Üye 22 Nisan 2013 #16 Normal daire de aynı renk uyumu boğar,bu evin dizaynı çok başka daha yüksek veeee daha çok ışıklandırma var, siz de denemelisiniz benceeeeeee.....
Normal daire de aynı renk uyumu boğar,bu evin dizaynı çok başka daha yüksek veeee daha çok ışıklandırma var, siz de denemelisiniz benceeeeeee.....
cenah41 Aktif Üyemiz 22 Nisan 2013 #17 haklısınız aynı sözü duydum birkaç kişiden ama lila sevdiğim renk peki sizce ne olmalı mesela beyaz ?
haklısınız aynı sözü duydum birkaç kişiden ama lila sevdiğim renk peki sizce ne olmalı mesela beyaz ?
VuSLaT Özel Üye 22 Nisan 2013 #18 İstanbulda şimdi dairelerde iki renk kullanılıyor açık ve koyu olarak,tv ünitesinin olduğu duvar koltukların renginde koyu lila olarak düşünülür,diğer 3 duvar daha açığı yada sizin dediğiniz gibi beyaz, Böylede çok güzel görünüm oluyor,tv ünitesinin olduğu duvara kullanılan simli boya tercihide ayrı güzel oluyor. odada iki renk uyumu odayı daha büyük daha ferah gösteriyor....ve evinize çok başka renk katıyor
İstanbulda şimdi dairelerde iki renk kullanılıyor açık ve koyu olarak,tv ünitesinin olduğu duvar koltukların renginde koyu lila olarak düşünülür,diğer 3 duvar daha açığı yada sizin dediğiniz gibi beyaz, Böylede çok güzel görünüm oluyor,tv ünitesinin olduğu duvara kullanılan simli boya tercihide ayrı güzel oluyor. odada iki renk uyumu odayı daha büyük daha ferah gösteriyor....ve evinize çok başka renk katıyor